Kako pravilno brinuti o svom glo™ hyper+ uređaju?

Kako pravilno brinuti o svom glo™ hyper+ uređaju?

glo™ hyper+ uređaj je za grijanje duhana koji zahtjeva redovito održavanje i čišćenje kako bi se osigurao njegov besprijekoran rad. Pravilno i redovito održavanje uređaja moguće je u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Komponente uređaja glo™ hyper+

glo™ hyper+ uređaj je za grijanje duhana, odnosno THP, što je engleska kratica za Tobacco Heating Product. To je uređaj koji koristi tehnologiju indukcijskog grijanja (Induction Heating) kojim se duhan zagrijava na temperature koje ne prelaze 260° i nije „elektronička cigareta sa zagrijanim duhanom“. Start paket glo™ hyper+ uređaja, osim grijača duhana (uređaja za grijanje duhana) koji se napaja litij-ionskom baterijom, uključuje i USB-C kabel i napravu za čišćenje (četkicu), koja se koristi za čišćenje uređaja.

Upute za korištenje uređaja glo™ hyper+

Kako bi tvoje iskustvo korištenja uređaja gloTM hyper+ bilo što bolje, potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih uputa. Nakon punjenja uređaja pomoću USB punjača koji ste spojili odgovarajućim kabelom, dovoljno je umetnuti duhanski proizvod u uređaj i lagano ga okretati sve dok ne dotakne dno. Nakon toga se uređaj može uključiti.

  • Standardni način: držite pritisnut gumb u trajanju od 3 sekunde, sve dok ne osjetite vibraciju.

  • Boost način: držite pritisnut gumb u trajanju od 5 sekundi, sve dok ne osjetite dvije vibracije, za intenzivniji doživljaj.

Dovoljno je pričekati potpuno osvjetljenje četiri LED indikatora i novu vibraciju za početak sesije. Na kraju sesije uređaj će se isključiti automatski. Duhanski se umetak može ukloniti tek nakon isključivanja uređaja.

Čišćenje uređaja glo™ hyper+

Čišćenje Vašeg glo™ hyper+ uređaja brže je od čišćenja elektroničke cigarete budući da zahtijeva samo nekoliko jednostavnih koraka. Postupak je poželjno ponavljati svakih 20 korištenja kako bi uređaj održao svoje performanse, na sljedeći način:

  • Uvjerite se da se uređaj ohladio

  • Otvorite vratašca za čišćenje koja se nalaze na donjem ili gornjem dijelu

  • Uklonite preostalu vlažnost maramicom

  • Očistite komoru za grijanje napravom za čišćenje (četkicom), koja je dio početnog paketa.

Punjenje Vašeg uređaja glo™ hyper+

Ako želite saznati je li i kada je potrebno napuniti glo™ hyper+, prvo trebate provjeriti stanje punjena baterije. U tu svrhu dovoljno je kratko pritisnuti tipku za kontrolu grijača duhana (ova operacija ne može se izvoditi tijekom upotrebe uređaja). Stanje punjenja označavaju četiri LED indikatora; praznu bateriju signalizira niz signalnih lampica vidljivih iznad LED indikatora na vrhu, desno. Za punjenje uređaja potrebno ga je priključiti na punjač pomoću odgovarajućeg USB kabela.